Dé implementatie partners voor

Webinar Compenda: al 15 jaar koppelpartner van SnelStart

Met meer dan 15 jaar ervaring als koppelpartner van SnelStart, is Compenda doorontwikkeld als krachtig verlengstuk van je financiële administratie. Compenda gaat verder waar SnelStart ophoudt en helpt jou om meer overzicht en grip te krijgen op je bedrijf. Op dinsdag 23 februari van 15.00 tot 16.00 uur organiseren wij een webinar waarin we de voordelen en manier van werken van SnelStart en Compenda bespreken.

Webinar 23 februari 2021

Op dinsdag 23 februari duiken wij tussen15.00 tot 16.00 uur in de koppeling tussen SnelStart en Compenda. Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • CRM: wat en hoe gebruik je het?
  • Mailings maken en de koppeling met Mailchimp
  • Projecten
  • Werkuren en hrm

Sluit jij ook aan? Stuur een e-mail naar info@i-partner.nl en meld je aan voor het webinar.

Compenda kent twee vormen: Compenda Lite en Compenda Alles-in-één.

Compenda Lite

Ga écht bezig met CRM in Compenda door op één plek alle contactpersonen, gespreksverslagen, e-mailverkeer en documenten vast te leggen. Tevens houd je makkelijk bij wat er nog voor een klant gepland staat door middel van de taken- en agendafunctie. Alle debiteuren en crediteuren worden uiteraard automatisch naar SnelStart gesynchroniseerd.

Compenda Alles-in-Eén

Compenda als de ruggengraat van jouw organisatie. Naast alle functies van Compenda Lite ook projectbeheer, offertes, urenregistratie en facturatie uit één systeem. Uiteraard gekoppeld aan SnelStart voor de synchronisatie van relaties en boekingsregels. Krijg grip op je bedrijf door middel van inzicht in omzet, kosten en budgetten.

Meer informatie en webinar

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants helpen jou graag met een succesvolle technische implementatie en training aan het team. Zo is succes verzekerd. Bekijk de website van Compenda of schrijf je in voor ons webinar op dinsdag 23 februari tussen 15.00 en 16.00 uur.

 

Contact

info@i-partner.nl (algemene vragen)
training@i-partner.nl (trainingen)

071-200 6600 (telefonisch contact)

KVK: 78115000

Nieuwsbrief

Invalid email address