Dé implementatie partners voor

Labelprinter Pro voor professioneel etiketten printen

Met Labelprinter Pro maak je gemakkelijk een koppeling met SnelStart: artikelen, klanten, leveranciers, inkooporders en verkooporders. Gebruik de informatie uit SnelStart voor het eenvoudig printen van jouw professionele etiketten. Het programma zorgt ervoor dat jouw layout automatisch schaalt naar het formaat van het gekozen label.

Ontdek de voordelen

Middels voorgeprogrammeerde adres- en barcodelabels kun je zonder problemen gebruik maken van jouw (label)printer. Print per stuk of geef het gewenste aantal op. Bij adreslabels krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor een verzend- of correspondentieadres.

Voor elk type label geldt dat de te printen gegevens worden aangepast naar de grootte van het gekozen formaat. Je kiest of maakt een label op een bepaalde grootte, het programma schaalt deze automatisch naar het gekozen label. Zo hoef je niet per labelformaat aparte layouts te maken. Het maakt dus ook niet uit of je een labelprinter gebruikt op kleine labels of een normale A4-printer (of zelfs groter) om zo labels te maken die van veraf te lezen zijn.

Ook kun je jouw eigen layouts maken waarbij alle velden beschikbaar zijn en kun je filters aanmaken. Zo print je bijvoorbeeld gemakkelijk labels per magazijnlocatie of (adres)stickers voor specifieke klant- of leveranciers.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Labelprinter Pro of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar de website van SnelKoppeling.eu voor meer informatie over Labelprinter Pro en de koppeling met SnelStart.

Contact

info@i-partner.nl (algemene vragen)
training@i-partner.nl (trainingen)

071-200 6600 (telefonisch contact)

KVK: 78115000

Nieuwsbrief

Invalid email address