Dé implementatie partners voor

Webinar OutSmart: voor het plannen en verwerken van werkbonnen

In de koppeling van OutSmart Werkbonapp blijft SnelStart je factuur- en boekhoudprogramma. OutSmart geeft je de mogelijkheid om werkbonnen te plannen en te verwerken. Je ziet in één oogopslag wat je werkvoorraad is en wat de planning is op het planbord. Alle informatie die je nodig hebt wordt in de beide systemen gesynchroniseerd. De buitendienstmedewerkers krijgen via de OutSmart-App alle benodigde informatie doorgestuurd.

Schrijf je in voor het webinar

Om je kennis te laten maken met OutSmart organiseren we twee webinars. Zo laten we zien welke toegevoegde waarde OutSmart jou op SnelStart kan bieden. Stuur een e-mail naar info@i-partner.nl en schrijf je nu in voor de sessie op:

OutSmart Werkbonapp

Gewerkte uren worden digitaal ondertekend naar de klant bevestigd. De werkorders komen via SnelStart in OutSmart of je begint je werkorder in OutSmart en eindigt met een factuur in SnelStart.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat de meerwaarde is voor jouw bedrijf? Onze consultants helpen graag. Van implementatie tot trainen van het team, zodat succes verzekerd is. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

info@i-partner.nl (algemene vragen)
training@i-partner.nl (trainingen)

071-200 6600 (telefonisch contact)

KVK: 78115000

Nieuwsbrief

Invalid email address